Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ο... ψαράς, ο ''αρχιΒίκινγκ'' και ο Εσιέν!!

Ο Νίκος Αθανασίου βρίσκεται με τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία και σας βάζει... μέσα στην πτήση για το Ντίσελντορφ!
Μετά από τρεις... χαλαρές ώρες στον ευρωπαϊκό αέρα, ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε στο Ντίσελντορφ και εν συνεχεία πήρε τον δρόμο για το ''καταπράσινο'' Όστερμπεκ της Ολλανδίας, το οποίο απέχει μολις πέντε χιλιόμετρα από το Άρνεμ. Το gazzetta.gr βρίσκεται μαζί με το ''τριφύλλι'' από το πρωί της Παρασκευής και σας μεταφέρει παρασκήνια από την αναχώρηση των ''πρασίνων''!
ADVERTISEMENT
*Όλα τα βλέμματα ήταν λογικό να πέσουν πάνω στην μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού και μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο αναφοράς γιατί πολύ απλά είναι αυτός που είναι.  Από την πρώτη στιγμή που τον... κατάλαβαν όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου ήταν στο αερόδρομιο, έγινε ένας μικρός χαμός, με το 32χρονο σούπερ σταρ να είναι συνεχώς χαμογελαστός. Όπως ακριβώς και καθημερινά στο Κορωπί.
Ο Εσιέν δεν έχει... κολλήσει ακόμη με κάποιον από τους συμπαίκτες του, με εξαίρεση λίγο τον Ατζαγκούν και ήταν την περισσότερη ώρα μόνος του.
*Μπορεί ο Εμίρ Μπαϊράμι και ο Βαλμίρ Μπερίσα να αποχώρησαν, όμως, ο Μάρκους Μπεργκ δεν έχασε την σκανδιναβική παρέα. Ο ερχομός του Λουντ και του Θελάντερ κράτησαν σε αφθονία το ''βόρειο'' στοιχείο στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με τον... παλιό Μπεργκ να τους έχει από κοντά, να τους εξηγεί διάφορα πράγματα και να τους λύνει κάθε απορία.
*Ο Σωτήρης Νίνης αποτελεί το μεγαλύτερο πειραχτήρι των Ελλήνων και δεν του... ξέφυγε ο Νίκος Καλτσάς. ''Νίκο με ποιον ήσουν δωμάτιο στην Βέροια'' είπε ο 25χρονος μέσος χαμογελώντας και δείχνοντας πως πιθανότατα θα είναι παρέα με τον Καλτσά στο δωμάτιο.
*Το κέντρο Τύπου αποτελεί τον... κλασσικό τόπο επίσκεψης πριν από κάθε αναχώρηση, έστω και αν στην εποχή μας τα λαπτοπ και τα τάμπλετ έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό την παλιά, καλή συντροφιά σε κάθε ταξίδι. Οι περισσότεροι προτίμησαν περιοδικά, κάποιοι άλλοι εφημερίδες αλλά την μεγάλη διαφορά την έκανε ο Τάσος Λαγός.
Ο νεαρός αρχηγός του Παναθηναϊκού πήρε ένα περιοδικό για το ψάρεμα, μια εναλλακτική επιλογή που θα συζητηθεί! Εμείς να του ευχηθούμε... καλές ψαριές, πάντως αν και δεν τις έχει ανάγκη τις ευχές.
Ο διεθνής μέσος είναι φανατικός οπαδός του ψαροντούφεκου τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ τον χειμώνα όποτε του δίνεται η ευκαιρία πηγαίνει για κυνήγι...
 
* Πατσίτσιο, παστέλι και κρακεράκι είχε το... μενού της πτήσης. Από απόψε το βράδυ πάντως, το μενού των παικτών θα είναι με την υπογραφή της διατροφολόγου, Τόνιας Μαχαίρα.
*Ο Κάρλος Ζέκα είχε όρεξη για ποδοσφαιροκουβέντα, με τον Πορτογαλό να δείχνει τον θαυμασμό του για την τελευταία γκολάρα του Κριστιάνο στην χρονιά με την φανέλα της Εθνικής και να πλέκει το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος.
Πάντως, όταν η κουβέντα πήγε επί... προσωπικού, ο αρχηγός αναφέρθηκε στην ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών και την επιστροφή του από το Τουμπάι, όπου βρέθηκε για διακοπές. Με την επιστροφή του χθες πήγε για εργομετρικά και σήμερα ξανά στο αεροπλάνο. Πως να μην είναι πιασμένος...
*Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται μια... ανάσα από το μέρος που θα καταλύσει ο Παναθηναϊκός και ήδη γίνονται επαφές για μεγάλο ματς ανάμεσα στους απεσταλμένους των ΜΜΕ που, μάλιστα, αρκετοί από αυτούς θα μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.
Φυσικά στα... σκαριά είναι και το καθιερωμένο φιλικό των δημοσιογράφων με το τεχνικό επιτελείο. Μάλιστά, φέτος, είμαστε αρκετά ενισχυμένοι με την παρουσία των Νικολογιάννη, Γαρρή και Μοιρώτσου. Υπενθυμίζουμε πως το 2013 το σκορ ημιχρόνου στο αντίστοιχο ματς ήταν 6-3 υπέρ των ''πρασίνων'', σε ένα ντέρμπι κανονικό! Το τελικό αποτέλεσμα δεν μετράει...
*Στην ακριβώς μπροστινή μας θέση καθόταν ένα ζευγάρι Ολλανδών. Μόλις μας άκουσαν να μιλάμε ελληνικά άρχιζαν να φωνάζουν ''Γκέραρντ, Γκέραρντ'' και μας συστήθηκαν ως πολύ καλοί φίλοι του Ολλανδού τεχνικού που απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα χωριό λίγο έξω από το Ηράκλειο.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: