Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Στα… μισά του δρόμου ο Παναθηναϊκός!! (video)

Τον «φάγανε» τον μισό… γάιδαρο στον Παναθηναϊκό. Η πράσινη αποστολή έφτασε στο Ντίσελντορφ και από εκεί ταξιδεύει οδικώς για Όστερμπεργκ. Δείτε video απ' την άφιξη της ομάδας.

Στα… μισά του δρόμου ο Παναθηναϊκός (video)
Στο δρόμο για τον τελικό του προορισμό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι πέταξαν από Ελλάδα για Γερμανία και τελικά αφίχθησαν στο Ντίσελντορφ.

Από εκεί η αποστολή θα ταξιδέψει οδικώς για το Όστερμπεργκ, προκειμένου να καταλύσει και να ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, όπου θα δώσει και τα πρώτα τρία φιλικά του με Άρνεμ, Κλαμπ Μπριζ και Άγιαξ.

Υπενθυμίζεται πως το τριφύλλι θα μείνει στην περιοχή ως τις 13 Ιουλίου κι εκεί ουσιαστικά ο Γιάννης Αναστασίου θα «χτίσει» τον νέο Παναθηναϊκό, περιμένοντας πάντα τα... ευχάριστα απ' το μέτωπο του Σέρχιο Σάντσεθ.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βέμερ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Θελάντερ, Χουχούμης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Νίνης, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Δείτε video απ' την άφιξη στο Ντίσελντορφ





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: