Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ανατροπή και… αφοσίωση για Ουέιντ!!

Νέο μονοετές συμβόλαιο, έναντι 20 εκατ. δολαρίων, με τους Μαϊάμι Χιτ υπέγραψε ο… αιώνια πιστός στην ομάδα, Ντουέιν Ουέιντ.

Ανατροπή και… αφοσίωση για Ουέιντ!
Έμεινε ελεύθερος, κέρδισε με αυτή την «τακτική» καλύτερο συμβόλαιο και συνεχίζει στο Μαϊάμι το «ταξίδι» του NBA ο Ντουέιν Ουέιντ.

Ο 34χρονος γκαρντ πριν λίγες μέρες έγινε free agent, ενεργοποιώντας σχετική οψιόν που είχε προκειμένου να βρει καλύτερα χρήματα από τα περίπου 16 εκατ. που είχε λαμβάνειν του χρόνου. Εν τέλει, ανανέωσε τη συνεργασία του με την Χιτ για μια σεζόν, έναντι 20 εκατ. δολαρίων (την οποία «υπηρετεί» για 12 χρόνια) και δήλωσε αιώνια πίστη και αφοσίωση στον σύλλογο.

«Ήταν τιμή μου και προνόμιο να παίζω στη Χιτ τα τελευταία 12 χρόνια. Μαζί με την ομάδα έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονώ να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Είμαι πολύ περήφανος για την προσωπική μου συνεισφορά στο χτίσιμο της Χιτ και για το γεγονός πως έχουμε φέρει 3 πρωταθλήματα στην μεγάλη πόλη μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, το Μαϊάμι ήταν ανέκαθεν το σπίτι και η πόλη μου. Είμαι συγκλονισμένος απ’ την αγάπη και την υποστήριξη που δείχνουν σε μένα και την οικογένειά μου όλοι όσοι απαρτίζουν την ‘κοινωνία’ της Χιτ»
, δήλωσε σχετικά.

Την περασμένη σεζόν ο Ουέιντ είχε 21,5 πόντους κατά μέσο όρο, δίχως να μπορέσει να πλασάρει την ομάδα του στα πλέι οφ, σε μια γενικά «προβληματική» χρονιά. Υπενθυμίζεται πως ο Γκόραν Ντράγκιτς θα παραμείνει συμπαίκτης του καθώς ανανέωσε εξίσου τη συνεργασία του με τη Χιτ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: