Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Προς Κουμπάν ο Μπαρτζώκας!

Έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους, ύστερα από περίπου ένα χρόνο απουσίας, είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν!

Προς Κουμπάν ο Μπαρτζώκας!
Ξανά στους πάγκους ο Γιώργος Μπαρτζώκας! Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ύστερα από περίπου ένα χρόνο… απραξίας είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν!

Μετά την αποτυχημένη χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, οι άνθρωποι της ρωσικής ομάδας -ενόψει της επόμενης- θα προβούν σε ριζικές αλλαγές. Μία από αυτές θα γίνει και στο τεχνικό επιτελείο, καθώς δεν συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς.

Αρχικά, το φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Κουμπάν ήταν ο Γιόνας Καζλάουσκας. Οι δύο πλευρές ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε… ναυάγιο, καθώς δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.

Έτσι, οι Ρώσοι στράφηκαν στον Γιώργο Μπαρτζώκα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Έλληνας προπονητής είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι», επιστρέφοντας στους πάγκους ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, στα μέσα της περσινής σεζόν, ο Έλληνας τεχνικός είχε δεχθεί επίσημη «κρούση» από την Μπεσίκτας. Ωστόσο, απάντησε αρνητικά στην τουρκική ομάδα, με την αιτιολογία πως δεν ήθελε να διαχειριστεί μία «έτοιμη» ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: