Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Σφαιρόπουλος και Ιτούδης στη Βαρκελώνη!

Μετά τους παίκτες, σειρά πήραν οι προπονητές των ομάδων της Ευρωλίγκας, δίνοντας το «παρών» στη συνάντηση της Βαρκελώνης. Γιάννης Σφαιρόπουλος και Δημήτρης Ιτούδης ήταν εκεί από ελληνικής πλευράς.

Σφαιρόπουλος και Ιτούδης στη Βαρκελώνη
Στη Βαρκελώνη ήταν οι προπονητές των ομάδων της Ευρωλίγκας και στο πλαίσιο των συναντήσεων που γίνονται υπό την αιγίδα της διοργάνωσης. Από ελληνικής πλευράς, το «παρών» έδωσαν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος του Ολυμπιακού και Δημήτρης Ιτούδης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ δεν ήταν ο νυν κόουτς του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αρχικά, ο Τζόρντι Μπερτομέου είπε: «Παρότι οι φίλαθλοι είναι το επίκεντρο, οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε απόψεις και να επικοινωνούμε μαζί σας. Ο κύριος λόγος είναι για να δούμε τις απόψεις σας, να μας εξηγήσετε τον τρόπο δουλειάς και να μοιραστούμε τα μελλοντικά σχέδια με την ελπίδα πως θα πάρουμε πίσω ακόμη περισσότερες ιδέες».

Στης συνέχεια, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: «Είναι προνόμιο να μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Αυτό το σημείο του καλοκαιριού είναι πολύ σημαντικό να ανταλλάζουμε απόψεις ώστε να “χτίσουμε” και να βελτιώσουμε την Ευρωλίγκα, με σκοπό να ανεβάσουμε το επίπεδο και να την κάνουμε πιο ελκυστική για τον κόσμο».
λα
Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πρόσθεσε: «Είναι πολύ θετική η ανταλλαγή απόψεων. Στο τέλος, όλοι θέλουμε το καλύτερο για τη διοργάνωση. Ξέρουμε ότι οι φίθλοι είναι σημαντικοί και το έχουμε αναφέρει. Πρέπει να κάνουμε την Ευρωλίγκα όσο το δυνατόν πιο ελκυστική γίνεται».

Και τέλος, ο νέος προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Γιασμίν Ρέπεσα: «Είναι σημαντικό όλοι να κοιτάζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση για να έχουμε καλύτερο προϊόν, για να ικανοποιείται περισσότερο ο κόσμος. Όσον αφορά τους κανόνες, είναι απαραίτητοι και για εμάς, τους προπονητές, ώστε να “προστατεύουμε” το παιχνίδι και να το φέρνουμε πιο κοντά στους φιλάθλους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: