Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Παίρνει Νάνι ο Περέιρα!!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Νάνι στη Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι περιμένουν την Κυριακή τον παίκτη για ιατρικά και τις τελικές συζητήσεις.

Παίρνει Νάνι ο Περέιρα!
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νάνι βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε. Ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα πως περιμένει την Κυριακή τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, προκειμένου η μεταγραφή να ολοκληρωθεί.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα του Βίτορ Περέιρα, ο 28χρονος άσος θα μεταβεί στη γείτονα χώρα για να περάσει απ’ τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να γίνουν οι τελικές συζητήσεις, προτού οριστικοποιηθεί το deal.

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει καμία αντίρρηση να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για να τον… ξεφορτωθεί.

Φέτος, ο Νάνι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την οποία κατάφερε να επανέλθει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό (αφού τα τελευταία χρόνια είχε παραγκωνιστεί στους κόκκινους διαβόλους), μετρώντας 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 7 γκολ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: