Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Αργυρός: «Έχουμε αδικηθεί, όλα έχουν γίνει νόμιμα»

Κάθε προσπάθεια προκειμένου να μην αποβληθεί η Κέρκυρα από το πρωτάθλημα θα καταβάλλει η διοίκηση, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της ΠΑΕ, Βασίλης Αργυρός.

Αργυρός: «Έχουμε αδικηθεί, όλα έχουν γίνει νόμιμα»
Την έκπληξή του, αλλά και τη δεδομένη πρόθεση της Κέρκυρας να αλλάξει τα δεδομένα αναφορικά με την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποβάλλει την ομάδα από τη Super League, εξέφρασε ο Βασίλης Αργυρός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της ΠΑΕ Κέρκυρα τόνισε ότι η χθεσινή εξέλιξη πρόκειται για μια εισήγηση της ΕΕΑ και όχι τελεσίδικη απόφαση, αφού για αυτό θα αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό όργανο της Super League, ενώ εξέφρασε την απορία για το πώς η Επιτροπή πέρυσι έδωσε την έγκρισή της για τη μεταβίβαση των μετοχών, αλλά χθες εισηγήθηκε την αποβολή της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Αργυρός στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

Για τις χθεσινές εξελίξεις με την ΕΕΑ:
«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για μια απόφαση, αλλά για εισήγηση της Επιτροπής. Το καλύτερο που θα είχαμε να κάνουμε είναι να δούμε για το τι θα αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή της Super League, καθώς εμείς όλα τα χαρτιά που έχουμε καταθέσει είναι νόμιμα».

Για το κλίμα στην Κέρκυρα:
«Εννοείται ότι η χθεσινή εξέλιξη αποτέλεσε ένα σοκ για μας, γιατί όλα τα χαρτιά που μας ζητήθηκαν τα έχουμε προσκομίσει και η μεταβίβαση είναι νόμιμη. Το παράδοξο στην υπόθεση είναι ότι η ίδια Επιτροπή πέρυσι είχε εγκρίνει τη μεταβίβαση στον κύριο Ίσσαρη».

Όσο για τη σημείωση ότι τα μέλη της ΕΕΑ έχουν αλλάξει και ίσως αυτό έπαιξε ρόλο στη διαφορετική εισήγηση της Επιτροπής, ο κ. Αργυρός τόνισε:
«Δεν το γνωρίζουμε, αλλά δεν έχει σημασία. Τα χαρτιά και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη διαδικασία παραμένουν τα ίδια».

Για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης:
«Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να αλλάξουμε την κατάσταση, γιατί νιώθουμε μια αδικία για αυτό που έχει συμβεί». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: