Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Μιλουτίνοφ στη λίστα του Παναθηναϊκού!!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ της Παρτίζαν βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού και του Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως αποκάλυψαν οι Σέρβοι! Πρώτοι στόχοι οι Στεφάν Λάσμε και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα για τους «πράσινους».

Μιλουτίνοφ στη λίστα του Παναθηναϊκού!
Επιμένει… σερβικά ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ψηλού, όπου πρώτοι στη λίστα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι οι Στεφάν Λάσμε, αλλά και ο συμπατριώτης του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mozzartsport.com», στο «τριφύλλι» έχουν έτοιμο το «Plan B» και αυτό ακούει στο όνομα Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο 20χρονος σέντερ (2,14μ.) έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα της Παρτίζαν και μάλιστα επιλέχθηκε στο νούμερο «26» του πρώτου γύρου του πρόσφατου ντραφτ από τους Σπερς.

Οι Σέρβοι πριν από περίπου δύο μήνες είχαν «μπλέξει» και τον Ολυμπιακό στην υπόθεση Μιλουτίνοφ, όμως δεν εκείνη δεν προχώρησε.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Μιλουτίνοφ φέτος, δεν πέρασαν στο... ντούκου και έτσι ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού και παράλληλα της εθνικής Σερβίας τον κάλεσε στην προεπιλογή ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Σε 29 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα, ο νεαρός σέντερ είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους και 7,6 ριμπάουντ, αντίστοιχα σε 9 παιχνίδια στο Eurocup είχε 7 πόντους και 6 ριμπάουντ και τέλος στο πρωτάθλημα Σερβίας και σε 19 αναμετρήσεις, είχε 11,9 πόντους και 8,7 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: