Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Καμία σκέψη παραμονής από Σέρχιο Ράμος!

Αλλεπάλληλες κρούσεις προς την πλευρά του Σέρχιο Ράμος επιχειρήθηκαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα, αλλά ο Ισπανός είναι αμετάπειστος και θέλει να αποχωρήσει άμεσα από τους «μερένχες».

Καμία σκέψη παραμονής από Σέρχιο Ράμος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σίριαλ της μεταγραφής του Σέρχιο Ράμος, καθώς μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην έχει καταθέσει ακόμα κάποια νέα προσφορά, αλλά η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να μεταπείσει τον παίκτη ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Marca», παρά τις προσπάθειες των ιθυνόντων της «βασίλισσας», ο παίκτης είναι αμετάπειστος και δεν σκέφτεται καν την πιθανότητα να είναι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τη νέα σεζόν.

Ο λόγος αυτής της απροθυμίας μπορεί σε πρώτο στάδιο να είχε να κάνει με τη διαφορά στο οικονομικό αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου, ωστόσο στη συνέχεια ο παίκτης «πάγωσε» με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, θεωρώντας προσβλητική τη στάση του σε όλη τη διαδικασία των συζητήσεων.

Στις τελευταίες κρούσεις που δέχθηκε από τη διοίκηση, ξεκαθάρισε ότι δεν συζητά το ενδεχόμενο να παραμείνει, φέρνοντας μάλιστα και ως παράδειγμα τη συμπεριφορά προς τον Ίκερ Κασίγιας, λέγοντας ότι δεν θέλει να συμβεί κάτι ανάλογο και με εκείνον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: