Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Πέτριτς: «Ο πρόεδρος μάς διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά»

Θέμα συζήτησης σε όλη την Ευρώπη αποτελούν οι πολιτικές και οι οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και για αυτό το λόγο οι Ελβετοί ζήτησαν την εικόνα που έχει ο Μλάντεν Πέτριτς για αυτό το ζήτημα.

Πέτριτς: «Ο πρόεδρος μάς διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά»
Το δημοψήφισμα στην Ελλάδα και τα όσα συμβαίνουν στις σχέσεις της με την Ευρώπη ξεφεύγουν από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια και απασχολούν πλέον όλο τον κόσμο.

Εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε τα ελβετικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «blick.ch» που συνομίλησε με τον Κροάτη άσο του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς ο οποίος έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από το πρωτάθλημα της χώρας, φορώντας τη φανέλα των Γκρασχόπερ και Βασίλειας.

Ο έμπειρος επιθετικός που ανανέωσε και το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» κλήθηκε να σχολιάσει το πώς βιώνει την κρίση στην Ελλάδα με βάση τα όσα βλέπει γύρω του.

«Σκέφτομαι τη σύζυγό μου. Είναι Ελληνίδα και υποφέρει όπως και οι υπόλοιποι συμπατριώτες της», εξήγησε ο Κροάτης που στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τράπεζες, ενώ απέφυγε να προβλέψει το μέλλον: «Στις τράπεζες υπήρχαν πολύ μεγάλες ουρές. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στη συνέχεια».

Ο Φον Στεφάν Κράις που υπογράφει το ρεπορτάζ, διερωτάται σχετικά με το δημοψήφισμα, αν τελικά είναι καλύτερο ένα τέλος με τρόμο, παρά ένας τρόμος χωρίς τέλος, με τον Πέτριτς να αδυνατεί να πάρει θέση στο εν λόγω ερώτημα: «Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι προς το συμφέρον ή όχι της Ελλάδας. Και οι δύο επιλογές έχουν θετικά και αρνητικά. Η κρίση χτύπησε ειδικά αυτούς που είχαν ούτως ή άλλως λίγα. Οι ηλικιωμένοι φοβούνται για τις συντάξεις τους», ανέφερε ο πολύπειρος επιθετικός με τους Ελβετούς να συμπληρώνουν ότι είναι σημαντικό ότι ο λαός μπορεί να αποφασίσει τη δική του μοίρα.

Τέλος, ο 34χρονος αναφέρθηκε και σε έναν πιθανό αντίκτυπο που ενδεχομένως να έχουν τα τελευταία γεγονότα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εγγυηθεί πως όλα θα πάνε καλά.

«Ο προπονητής ήρθε στα αποδυτήρια και μας διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε πολύ καλά», ανέφερε ο Μλάντεν Πέτριτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: