Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Δεν φοβάται μόνο τον Μέσι ο Μπράβο!!

Η Χιλή πρέπει να προσέξει όλη την Αργεντινή και όχι μόνο τον Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τον Κλαούντιο Μπράβο.
Ο τερματοφύλακας της «La Roja» θεωρεί πως ο συμπαίκτης του στη Μπαρσελόνα είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης των «αλμπισελέστε», όμως δεν είναι ο μόνος που μπορεί να τους κάνει «ζημιά» στον τελικό του Copa America.
ADVERTISEMENT
«Η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι εύκολο να τον σταματήσουμε (σ.σ τον Μέσι), μιας και είναι γνωστή η ποιότητα του και τα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του. Είναι απίστευτος», είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιγνίδι.
«Πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε συνολικά ως ομάδα - τόσο σε ό,τι αφορά τον περιορισμό του Μέσι, όσο και των υπόλοιπων παικτών. Η απόδοση της ομάδας δεν έχει να κάνει μόνο με το πως θα αντιμετωπίσουμε τον Μέσι ή τον Μασεράνο, που προσδίδει χαρακτήρα σε όλη την Αργεντινή».
Εξάλλου, πρόσθεσε πως η Χιλή δεν φοβάται, μιας και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον τελικό: «Ποτέ δεν φοβόμαστε σαν ομάδα. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και ταυτόχρονα χαιρόμαστε να βλέπουμε πως η δουλειά μας, τόσο με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, όσο και τώρα, αποδίδει καρπούς. Παίζουμε απέναντι σε όλους ως ίσος προς ίσον».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: