Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Κατσικάρης: «Γενικά, είμαι ευχαριστημένος»

Ικανοποιημένος ήταν κυρίως από την άμυνα και τα ριμπάουντ ο Φώτης Κατσικάρης, μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Τσεχίας.

Κατσικάρης: «Γενικά, είμαι ευχαριστημένος»
Αρκετά είναι αυτά που πρέπει να διορθώσει στο παιχνίδι της η Εθνική, ωστόσο μέχρι την έναρξη του Ευρωμπάσκετ θα είναι απόλυτα έτοιμη, όπως δήλωσε ο Φώτης Κατσικάρης μετά τη νίκη επί της Τσεχίας.

«Γενικά, η ομάδα είναι βαριά, δεν έχει λυθεί ακόμα και αυτό είναι φυσιολογικό. Πρέπει να παίξουμε σωστά σε πραγματικές συνθήκες. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος από την άμυνα και τα ριμπάουντ, είχαμε όμως τα κενά μας διαστήματα στην επίθεση. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη. Προσπαθήσαμε σε γενικές γραμμές να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά, σε συνθήκες παιχνιδιού. Γενικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Κατσικάρης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για τη χημεία μεταξύ των παικτών του: «Δεν γίνεται σε πενήντα ημέρες να έχουμε απόλυτους αυτοματισμούς. Δεν προλαβαίνουμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο. Βλέπουμε ομάδες με δουλειά εννέα μηνών να μην τα καταφέρνουν σε αυτό το κομμάτι. Αλλά, με την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών και της πρώτης φάσης θα είμαστε έτοιμοι. Θα βρούμε τη φόρμα μας, θα βρούμε το ρυθμό μας, που θα μας βοηθήσει στο μέλλον και στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Δοκιμάζουμε σχήματα στο παρκέ. Βλέπουμε τι λειτουργεί και τι όχι. Αυτό είναι το νόημα των φιλικών παιχνιδιών. Είμαστε απαιτητικοί και πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη παιχνίδι το παιχνίδι». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: