Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Το σενάριο και η… επιβράβευση!!

Στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να διαψεύδουν ότι υπάρχει πρόταση για τον Μαζουακού, όμως η Ίντερ και η Τζένοα φαίνεται πως ενδιαφέρονται για τον Γάλλο μπακ. Νέο συμβόλαιο ετοιμάζει η διοίκηση στον Ομάρ.

Το σενάριο και η… επιβράβευση
Καμία προσθαφαίρεση δεν θα υπάρξει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως τονίζεται σχεδόν καθημερινά από τη διοίκηση του συλλόγου.

Σχεδόν όμως καθημερινά είναι και τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που αφορούν τον Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Τζένοα και εκείνη προσφέρει 7 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες για την παραχώρησή του.

Αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ενώ άλλα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται να μπει στο παιχνίδι και η Ίντερ που έχει δεχθεί πρόταση και εκείνη για τον Ναγκαμότο.

Από την πλευρά του, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί – που και εκείνος φαίνεται πως απασχόλησε κάποιες ομάδες το φετινό καλοκαίρι – θα μείνει τελικά στην ομάδα. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο η εφημερίδα «Γαύρος» υποστηρίζει ότι είναι πιθανό να κληθεί για αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του που έχει χρονική ισχύ μέχρι το 2018.

Κάτι ανάλογο, άλλωστε, συνέβη πριν από καιρό με τον Μαζουακού και τώρα ο Ολυμπιακός αξιώνει 12 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, κάτι που μπορεί να γίνει στο μέλλον και για τον Νορβηγό μπακ-χαφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: