Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο Ετουντί!


O Ολα Τοϊβόνεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επίθεσης, όμως ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Φραν Ετουντί της Ζυρίχης.

Στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο Ετουντί
Με την απόκτηση ενός επιθετικού επιθυμούν στον ΠΑΟΚ να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις το φετινό καλοκαίρι, με τον Ολα Τοϊβόνεν να είναι ο «Νο1» στόχος για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης στο ρόστερ της ομάδας.

Η υπόθεση του Σουηδού επιθετικού απαιτεί υπομονή, αφού η Ρεν από τα 4 εκατ. ευρώ έχει ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις και μόνο αν αυτές φτάσουν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ μπορεί να γίνει κίνηση από πλευράς του «Δικεφάλου του Βορρά».

Για αυτό τον λόγο οι Θεσσαλονικείς φέρονται να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, με τον Φρανκ Άρνεσεν να έχει ξεχωρίσει τον Φραν Ετουντί της Ζυρίχης.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο Καμερουνέζος επιθετικός του ελβετικού συλλόγου αρέσει πολύ στον αθλητικό διευθυντή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και παρουσιάζεται «ζεστός» για την απόκτησή του. Την περσινή σεζόν ο διεθνής άσος (7 συμμ/1 γκολ) είχε παίξει σε 37 αγώνες, έχοντας 15 τέρματα και 6 ασίστ στο ενεργητικό του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: