Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Λούκας: «Στην Ελλάδα μόνο για τον ΠΑΟΚ»

Την υπόσχεση πως αν επιστρέψει στην Ελλάδα αυτό θα είναι μόνο για τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Λούκας Πέρεθ στον Ιβάν Σαββίδη, όπως αποκάλυψε ο 26χρονος άσος σε ισπανική ιστοσελίδα.

Λούκας: «Στην Ελλάδα μόνο για τον ΠΑΟΚ»
Στη Λα Κορούνια επέστρεψε εδώ και μερικές ημέρες ο Λούκας Πέρεθ.

Ύστερα από μία επιστροφή που έμοιασε με… σίριαλ τελικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της Ντεπορτίβο, έχοντας βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να προκριθεί σε δύο προκριματικές φάσεις του Europa League.

Ο 26χρονος άσος μίλησε για την επιστροφή του στη Γαλικία, ενώ αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη προτού αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Μετά το τελευταίο ματς, που σωθήκαμε, η διοίκηση και ο προπονητής της Ντεπορτίβο μου είπαν ότι με εμπιστευόταν και ότι θα έκαναν τη μεγαλύτερη προσπάθεια να με κρατήσουν. Κι έτσι έκαναν, και γι' αυτό τους είμαι ευγνώμων.

Και στον ΠΑΟΚ, επίσης, ο οποίος ποτέ δεν έβαλε προβλήματα. Ο πρόεδρος Σαββίδης είναι πολύ σημαντικός, στη ζωή μου. Αυτός, που μου έδωσε την ευκαιρία να γυρίσω. Του είπα: "Εάν το μέλλον μου περνά από την επιστροφή μου στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στην οποία θα γυρνούσα".

Μέχρι το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ, όλοι στην Τούμπα μου ζητούσαν να παραμείνω. Σέβομαι τον κόσμο, και καταλαβαίνω το πάθος του, είμαι και φίλαθλος του ποδοσφαίρου
», τόνισε ο Λούκας στην ιστοσελίδα «La Voz de Galicia». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: