Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Από το Τορόντο, στην… προπόνηση ο Βαλαντσιούνας!!

Στη διάθεση του Γιόνας Καζλάουσκας τέθηκε ξανά ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος επέστρεψε το Σάββατο (22/8) από το Τορόντο, όπου είχε πάει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Ράπτορς.

Από το Τορόντο, στην… προπόνηση ο Βαλαντσιούνας
Τέλος καλό, όλα καλά με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας. Ο 23χρονος σέντερ επέστρεψε το Σάββατο (22/8) από το Τορόντο, όπου είχε πάει για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Ράπτορς και το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας.

«Τώρα έχουμε μπροστά μας σκληρή δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και χωρίς προβλήματα. Το Τορόντο είναι μία πολύ καλή πόλη, ενώ μου αρέσει πολύ και η ομάδα και γι’ αυτό ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιόνας Βαλαντσιούνας κατά την επιστροφή του στο αεροδρόμιο του Κάουνας.

Στη συνέχεια δήλωσε ο 23χρονος διεθνής: «Δεν νομίζω πως το ταξίδι μου έκοψε το ρυθμό. Άλλωστε, προπονούμαι κανονικά τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ το απόγευμα θα συμμετέχω στην προπόνηση».

Η εθνική ομάδα της Λιθουανίας θα συνεχίσει την προετοιμασίας της στο Κάουνας μέχρι και την Τετάρτη (26/8), καθώς στη συνέχεια θα αναχωρήσει με προορισμό την Ελλάδα για τη συμμετοχή στο τουρνουά «Ακρόπολις».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: