Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Μου αρέσει πολύ ο Φελντέιν»


Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, δήλωσε στον Τύπο του Ισραήλ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Τζέιμς Φελντέιν είναι από τους αγαπημένους του παίκτες.

Τζόρτζεβιτς: «Μου αρέσει πολύ ο Φελντέιν»
Το καλύτερο δυνατό έκανε για την ενίσχυσή του ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι, όπως δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στον Τύπο του Ισραήλ.

Ο «Σάλε», ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη χώρα με την εθνική ομάδα της Σερβίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού», ενώ έδειξε ιδιαίτερη… αδυναμία στο τελευταίο χρονικά απόκτημα, τον Τζέιμς Φελντέιν.

«Φυσικά και θα είναι μία χρονιά δύσκολη και ανταγωνιστική. Πως αλλιώς να ήταν; Στο επίπεδο αυτό δεν παίζεις, απλά για να… παίξεις, αλλά για να νικήσεις», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην ιστοσελίδα «one.co.il» αναφορικά με το αν περιμένει μία δύσκολη χρονιά με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια ο «Σάλε» ερωτήθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις των «πράσινων»:

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Αποκτήσαμε καλούς παίκτες, βάσει των ευκαιριών και του μπάτζετ που είχαμε. Επέστρεψε στην ομάδα ο Νικ Καλάθης, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός πόιντ γκαρντ. Πήραμε τον Σάσα Πάβλοβιτς, έναν παίκτη με εμπειρία από το NBA, αλλά και τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος θέλει να αποδείξει πράγματα. Επίσης, τον Όγκνιεν Κούζμιτς, αλλά και έναν παίκτη που μου άρεσε πολύ όταν αγωνιζόταν στην Καντού, τον Τζέιμς Φελντέιν. Από την άλλη, έχουμε πολύ καλούς νεαρούς παίκτες και πρόκειται να δουλέψουμε μαζί τους για να τους αξιοποιήσουμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: