Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Μείωση αποδοχών στον Κόστα!!

Επαφές με στόχο τη μείωση των αποδοχών του Ρικάρντο Κόστα έχουν ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ, με τον Φρανκ Άρνεσεν να μιλάει ο ίδιος με την πλευρά του Πορτογάλου στόπερ. Το ίδιο θα γίνει και με τον Μαντούρο.

Μείωση αποδοχών στον Κόστα
Ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ είναι ο Ρικάρντο Κόστα και ο Φρανκ Αρνεσεν έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του Πορτογάλου αμυντικού, με στόχο τη μείωση των ετήσιων αποδοχών του.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες την προσπάθεια να ρίξει τον μέσο όρο των συμβολαίων της ομάδας και για αυτό τον λόγο έχει ξεκινήσει να συζητάει με τον 34χρονο άσο, του οποίου οι απολαβές αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ και ο Δανός έχει ως στόχο να χαμηλώσει τις απολαβές του.

Τα πάντα όμως εξαρτώνται και από τις προθέσεις του Κόστα, ο οποίος δεσμεύεται με έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Εν τω μεταξύ, αναμένεται να υπάρξει συζήτηση και για τον Χέντβιγκες Μαντούρο, ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του Ολλανδού μεσοαμυντικού που δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: