Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ακλόνητη εμπιστοσύνη Αλαφούζου!!

Μπορεί να έφερε προβληματισμό η εμφάνιση στην Καμπάλα, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν χάνει την ψυχραιμία του. Στήριξη σε Αναστασίου και ομάδα, πολλά τετα τετ και πίστη για βελτίωση με τις «μεταγραφές»

Ακλόνητη εμπιστοσύνη Αλαφούζου
Όταν παίζεις απέναντι σε μια… Καμπάλα και δεν νικάς, πόσω μάλλον όταν αυτό γίνεται λόγω κακής εμφάνισης, τότε είναι λογικό να ξεκινήσει «μουρμούρα». Και φυσικά όταν έχει προηγηθεί ένας αποκλεισμός απ’ την Κλαμπ Μπριζ.

Ωστόσο, η διοίκηση του Παναθηναϊκού κι εν προκειμένω ο Γιάννης Αλαφούζος χειρίζεται με πλήρη ψυχραιμία την κατάσταση. Πιστεύει απόλυτα στο πλάνο και στο πρότζεκτ, πιστεύει απόλυτα στον Γιάννη Αναστασίου (που… ακούει αρκετά τις τελευταίες μέρες) και εμφανίζεται βέβαιος για ανάκαμψη.

Χθες μετά τον αγώνα στο Μπακού είχε επαφές και τετ-α-τετ με τον προπονητή του τριφυλλιού, τους Φύσσα, Βόκολο, αλλά κι ορισμένους παίκτες. Εκεί έκανε σαφές πως δεν υπάρχει λόγος έντονης ανησυχίας, εξέφρασε εκ νέου ανοιχτά τη στήριξή του προς όλους και ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για το restart, αρχής γενομένης απ’ την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, υπήρξε κουβέντα και με τους λίγους «πιστούς» φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν και παρακολούθησαν από κοντά -την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας για το διπλό, θέλοντας να τους καθησυχάσει για τον... κανονικό Παναθηναϊκό που έρχεται.

Ο πρόεδρος, λοιπόν, της ΠΑΕ βγάζει μια βεβαιότητα και σιγουριά για καλύτερες μέρες προσεχώς. Και κόβει δια παντός την όποια συζήτηση για το μέλλον του Αναστασίου στον πάγκο, στον οποίο δίνει ψήφο εμπιστοσύνης (και κάτι παραπάνω).

Ο τελευταίος, απ’ τη μεριά του, παραμένει εξίσου ψύχραιμος. Χθες μάλιστα συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο άφησε στον πάγκο κόντρα στην Καμπάλα και όταν τον πέρασε στο ματς, αμέσως ο Παναθηναϊκός έγινε πιο απειλητικός (δημιουργώντας 2-3 πολύ καλές στιγμές). Ο Αναστασίου είχε κι άλλα τετ-α-τετ με πράσινους παίκτες, προκειμένου να τους «φτιάξει» την ψυχολογία και να τους δείξει πως είναι ακόμα στην αρχή και τίποτα δεν έχει κριθεί… Αρκεί φυσικά να υπάρξει και η πρέπουσα αγωνιστική «μεταμόρφωση».

Έρχονται... μεταγραφές

Από 'κει και πέρα, η βεβαιότητα για ανάκαμψη απορρέει και απ' τους παίκτες που... ετοιμάζονται να μπουν στην ομάδα. Υπάρχει ο Αμπέντ που αποκτήθηκε και απ' τη δεύτερη λογικά αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα 'ναι διαθέσιμος. Κι άπαντες γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει ο Αλγερινός και πόσο κομβικός μπορεί να γίνει για τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθεί ο Σάντσεθ. Το... βαρύ χαρτί της άμυνας που μέρα με την μέρα μπαίνει ακόμα περισσότερο στο κλίμα, βελτιώνει τη φυσική του κατάσταση και υπάρχει σιγουριά πως θα αποτελέσει τον ηγέτη μαζί με τον Ταυλαρίδη.

Τέλος ο Εσιέν... Ο Γκανέζος ανεβάζει ρυθμούς και όσο περνούν οι μέρες, γίνεται ολοένα και καλύτερος. Η μεγαλύτερη φετινή επένδυση του τριφυλλιού αναμένεται να αλλάξει επίπεδο την ομάδα (σε συνδυασμό με τους δύο προαναφερθέντες, αλλά και την εν γένει βελτίωση των παικτών) και όλοι, όπως είναι φυσικό, τον περιμένουν να κυριαρχήσει στα προσεχή ματς, στον χώρο του κέντρου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: