Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

«Βλέπουν» Κανάλες στην Τρίπολη!!

Στον ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως καταλήγει ο Φερνάντο Καβενάγκι, όμως στον Αστέρα Τρίπολης δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν έναν από τα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού. Νέο σενάριο για τον Σέρχιο Κανάλες.

«Βλέπουν» Κανάλες στην Τρίπολη!
Την περίπτωση του Σέρχιο Κανάλες - που έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια και Σοσιεδάδ – φέρονται να ψάχνουν στον Αστέρα Τρίπολης.

Χθες υπήρξε η πληροφορία ότι οι Αρκάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φερνάντο Καβενάγκι, όμως ο Αργεντινός επιθετικός φαίνεται πως τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, και στον ελληνικό σύλλογο δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν έναν από τα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η Live Sport, στον Αστέρα σκοπεύουν να δώσουν το 1,5 εκατ. ευρώ που πήραν από την πώληση του Χερόνιμο Μπαράλες στη Σίβασπορ για την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού μέσου.

Ο Κανάλες όταν πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στην Ισπανία θεωρείτο μεγάλο ταλέντο, όμως κάποιοι σοβαροί τραυματισμοί έβαλαν «φρένο» στην καριέρα του και ακόμα ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: