Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Μποριέλο: «Με ιντριγκάρει η προοπτική της ΑΕΚ»

Ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μάρκο Μποριέλο, ο οποίος – σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα – φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της «Ένωσης».

Μποριέλο: «Με ιντριγκάρει η προοπτική της ΑΕΚ»
Την περίπτωση του Μάρκο Μποριέλο που είναι ελεύθερος, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τζένοα, φέρονται να εξετάζουν στην ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος επιθετικός παρουσιάζεται θετικός να αγωνιστεί στην «Ένωση», αφού ήταν στην αποστολή της Ρόμα για το περσινό φιλικό στο ΟΑΚΑ και εντυπωσιάστηκε από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας.

«Είμαι ελεύθερος. Οπότε εξετάζω κάθε πρόταση που θα μου γίνει», ανέφερε αρχικά ο Ναπολιτάνος φορ στην «Live Sport» και στη συνέχεια μίλησε για την ΑΕΚ:

«Ήμουν πέρυσι τέτοιες μέρες στην Αθήνα για το φιλικό της Ρόμα με την ΑΕΚ. Δεν αγωνίστηκα, αλλά έζησα την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της. Μπορώ να πω ότι με ιντριγκάρει η προοπτική της ΑΕΚ, η οποία επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία».

Καταλήγοντας, ο Μποριέλο ερωτήθηκε για το αν έχει υπάρξει επαφή με τη διοίκηση του «Δικεφάλου», αν και πληροφορίες τον θέλουν να απασχολεί την Κάρπι, την Μπολόνια και μία ομάδα του MLS, και απάντησε: «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Τα θέματα αυτά τα χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζέρ μου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: