Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ατρόμητος πλήρης και με γενική είσοδο!!

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό στο οποίο η ΠΑΕ των «κυανολεύκων» όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ.

Ατρόμητος πλήρης και με γενική είσοδο
Πίσω τους αφήνουν τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε και τα όσα έγιναν αναφορικά με τη διαιτησία του Ντανιέλε Ορσάτο στον Ατρόμητο, αφού το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει την Κυριακή και τη φετινή χρονιά τα περιθώρια για «στραβοπατήματα» είναι περιορισμένα.

Απέναντι στους Περιστεριώτες ο Λεβαδειακός που μόλις χθες οριστικοποιήθηκε η παρουσία του στη Super League. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή:

Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Στόιτσεφ, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και αμέσως μετά οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Σήμερα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Φενέρ έκαναν αποθεραπεία και spa, οι υπόλοιποι δούλεψαν στα πιεστικά τετράγωνα.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα, η διοίκηση του Ατρόμητου ανακοίνωσε ότι θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ, με εξαίρεση τη θύρα 3 όπου τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: