Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Ρανιέρι για Εθνική Ελλάδας: «Δεν είμαι ο Ιησούς Χριστός…»!

Στο πολυσυζητημένο πέρασμά του από την Εθνική Ελλάδας αναφέρθηκε ο Κλαούντιο Ρανιέρι με αφορμή το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει η Λέστερ στην Premier League.

Ρανιέρι για Εθνική Ελλάδας: «Δεν είμαι ο Ιησούς Χριστός…»!
«Φριχτό» χαρακτήρισε ο Κλαούντιο Ρανιέρι το πέρασμά του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, δίνοντας μεγάλη συνέντευξη στην Daily Mail με αφορμή το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει η Λέστερ στην Premier League.

«Ήταν φρικτό», ανέφερε αρχικά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για την ήττα – ντροπή της «γαλανόλευκης» από τα Νησιά Φερόε.

«Το να χάσεις από τα Νησιά Φερόε είναι φρικτό. Δέχτηκα μεγάλη κριτική στην Ελλάδα. Βρέθηκα στον πάγκο της Ελλάδας για τέσσερα ματς και δεν μπορούσα να προπονήσω τους ποδοσφαιριστές παραπάνω από τρεις ημέρες. Μιλάμε δηλαδή για 12 ημέρες συνολικά».

Καταλήγοντας, ο Ιταλός προπονητής προσπάθησε να δικαιολογήσει το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον πάγκο της Εθνικής, λέγοντας: «Δεν είμαι μάγος, πολλά πρέπει να αλλάξουν στην Ελλάδα. Διάβασα ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι ο Ρανιέρι ηττήθηκε δύο φορές από τα Νησιά Φερόε. Αυτό δεν είναι αλήθεια, μόνο μια φορά ηττήθηκα. Τώρα μου χρεώνουν και το δεύτερο, αλλά δεν είμαι ο Ιησούς Χριστός». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: