Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Κοέν!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το Σάββατο (22/8) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Τζέικ Κοέν, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με την κίτρινη φανέλα.

Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Κοέν
Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Άρη τη νέα σεζόν δήλωσε ο Τζέικ Κοέν. Ο 25χρονος φόργουορντ αφίχθη το Σάββατο (22/8) στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο τιμ μάνατζερ των «κίτρινων», Βασίλης Βουρτζούμης.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον Άρη, αυτό είναι το πρώτο συναίσθημα που μου βγαίνει. Το καλωσόρισμα που δέχτηκα μέσω twitter από τους φιλάθλους ήταν… τρελό. Έδειξαν ενθουσιασμένοι για τον ερχομό μου στην ομάδα και αυτό το συναίσθημα ένιωσα κι εγώ από την αρχή. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε τη δουλειά», ήταν τα πρώτα λόγια του Τζέικ Κοέν κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Όσο για τους στόχους του με τον Άρη: «Έχω πολύ υψηλούς στόχους. Θέλω να πετύχω πολλά με τον Άρη και πιστεύω ότι έχουμε το ταλέντο για να τα καταφέρουμε. Συγκέντρωση και σκληρή δουλειά είναι τα απαραίτητα συστατικά. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι ενόψει της νέας σεζόν και πως θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά».

Από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον Άρη, από κίτρινο σε κίτρινο… «Ναι, είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα φοράω μόνο κίτρινα στις ομάδες μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: