Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Καϊμακόγλου: «Δεν πρέπει να είμαστε έτοιμοι τώρα»

Υπομονή, προκειμένου η Εθνική να γίνει ομάδα και να παίξει όπως πραγματικά μπορεί, συνιστά ο Κώστας Καϊμακόγλου θεωρώντας θετικό ότι δεν αποδίδει ακόμη όπως πρέπει.

Καϊμακόγλου: «Δεν πρέπει να είμαστε έτοιμοι τώρα»
Κάθε πράγμα στην ώρα του… Έτσι κι ο Κώστας Καϊμακόγλου επισημαίνει πως η Εθνική θα πρέπει να παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο όταν πρέπει κι όχι νωρίτερα. Μιλώντας στην «Αγορά», ο φόργουορντ της Ούνιξ συνέστησε υπομονή και τόνισε πως από τη στιγμή που υπάρχει υλικό, είναι θέμα χρόνου η ελληνική ομάδα να αποκτήσει τη χημεία που θέλει.

Αναλυτικά, ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για:

-το βαθμό ετοιμότητας της Εθνικής: «Είμαστε γύρω στο 50% από αυτό που μπορούμε να παίξουμε. Στο Βέλγιο ήμασταν τελείως ανέτοιμοι, την εβδομάδα που μεσολάβησε μπήκαν ο Βασίλης (Σπανούλης) και ο Γιάννης (Μπουρούσης). Τώρα αρχίζει η ομάδα να μοντάρεται. Η ομάδα θα ανέβει σε φυσική κατάσταση, θα βρούμε αυτοματισμούς και ρόλους και ο καθένας θα ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο. Οι προπονητές ξέρουν τι χρειάζεται. Δεν θα μπορούσαμε ακόμα να είμαστε έτοιμοι. Δεν χρειάζεται ακόμα να είμαστε στο 100%, δεν πρέπει να είμαστε. Στην Ελλάδα είμαστε ανυπόμονοι. Στις δύο εβδομάδες προετοιμασίας δεν γίνεται να είσαι όπως πρέπει. Υπάρχει πρόγραμμα που πάει καλά».

-τις αλλαγές σε σχέση με πέρσι: «Θεωρώ ότι η ομάδα είναι διαφορετική. Μετά από μερικά χρόνια εμπειρίας, καταλαβαίνω ότι έστω και ένας διαφορετικός παίκτης να μπει στο ροτέισον γίνεται τελείως διαφορετική η ομάδα. Άρα, φέτος αλλάζει η χημεία δραστικά. Πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια, να γίνουμε οικογένεια, όπως ήμασταν και πέρυσι. Είμαστε μια παρέα, δεν μας χωρίζει τίποτα. Το μόνο που μένα είναι να γίνουμε ομάδα και μέσα στο γήπεδο».

-τις προσδοκίες του κόσμου: «Ο κόσμος πιστεύει ότι, επειδή έχουμε ένα εκπληκτικό ρόστερ, που όντως έχουμε, η ομάδα θα μπαίνει μέσα και θα κερδίζει τους πάντες. Να είμαστε υπομονετικοί. Στις 5 Σεπτεμβρίου πρέπει να είναι έτοιμη και τότε να κρίνουμε».

-τις άλλες ομάδες: «Η Σερβία δείχνει ότι παίζει καλά αυτή την περίοδο. Η Γαλλία και η Ισπανία επίσης είναι σε καλή κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς είναι φαβορί για να φτάσουν ψηλά. Υπάρχουν κι άλλοι που μοντάρονται ακόμα όπως εμείς, θα έβαζα Κροατία, Λιθουανία και Τουρκία μέσα στις πολύ δυνατές ομάδες. Σε άλλες εθνικές υπάρχουν ΝΒAers που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Ποιος μπορεί να αγνοήσει τη Γερμανία; Μην ξεχνάτε ότι φτάνει ένα χιαστί νοκ άουτ για να σβηστεί μονομιάς ο τίτλος του φαβορί». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: