Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

«Βόμβα» με Νεϊμάρ θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!

Να ταράξει το χρηματιστηριακό ποδοσφαιρικό στερέωμα θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο στόχος της για την ενίσχυση της επιθετική της γραμμής είναι ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα.

«Βόμβα» με Νεϊμάρ θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος των «κόκκινων διαβόλων» τους τελευταίους δύο μήνες έχει ταξιδέψει τρεις φορές στη Βαρκελώνη και στις συζητήσεις που είχε με τους ομολόγους στην Μπαρτσελόνα κατέθεσε την τολμηρή αν μη τι άλλο σκέψη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη ούτε να ακούσει πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκτός κι αν ο Νεϊμάρ εκφράσει ο ίδιος την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα».

Το δημοσίευμα της «Sun» καταλήγει αποκαλύπτοντας ότι το μεγαλύτερο δέλεαρ που προσφέρει η Γιουνάιτεντ στον ηγέτη της εθνικής Βραζιλίας –εκτός από το οικονομικό- είναι η δέσμευση ότι θα είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της νέας ομάδας που «χτίζει» ο Λουίς Φαν Χάαλ, γεγονός που θα το επιτρέψει να διεκδικήσει προσωπικές διακρίσεις, μακριά από τη «σκιά» των Μέσι και Σουάρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: