Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

«Κάηκε» η Γιουνάιτεντ!!

Μια του κλέφτη (με 1-0), δυο του κλέφτη (πάλι με 1-0), τρεις και η κακή του μέρα! Η Γιουνάιτεντ αδικήθηκε, αδίκησε τον εαυτό της κι έχασε τους πρώτους της βαθμούς φέτος απέναντι στη Νιούκαστλ (0-0).

«Κάηκε» η Γιουνάιτεντ!
Με την Τότεναμ τα κατάφερε (1-0).

Με την Άστον Βίλα το ίδιο (ξανά 1-0).

Σήμερα, όμως… δεν έδεσε το γλυκό! Αν και πίσω κράτησε το μηδέν, εν τούτοις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει τη Νιούκαστλ και το 0-0 του «Ολντ Τράφορντ» σφράγισε την πρώτη φετινή της απώλεια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Θα μπορούσαν όλα να είχαν διαφορετική τροπή για τους κόκκινους διαβόλους. Ο Ρούνεϊ όμως υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ κι ως εκ τούτου το γρήγορο τέρμα του (στο 7’) δεν μέτρησε. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στα πρώτα λεπτά, αλλά ο Κρουλ ήταν απροσπέλαστος και κρατούσε ανέπαφη την εστία του.

Και λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να «παγώσουν» τον κόσμο στις εξέδρες, αν η κεφαλιά του Μίτροβιτς (στο 23’) είχε καταλήξει στα δίχτυα κι όχι στο δοκάρι του Ρομέρο. Σιγά-σιγά άρχισαν να εμφανίζονται τα ζόρια για τους παίκτες του Φαν Χάαλ. Να μην βρίσκουν χώρους, να αποδίδουν κακό ποδόσφαιρο και την κλεψύδρα να αδειάζει δίχως κάτι ουσιώδες…

Μετά το 70’η Γιουνάιτεντ πήρε ξανά τα πάνω της. Άρχισε εκ νέου πιο… ορθή πολιορκία. Δεν ήταν όμως και η μέρα της. Διότι απ’ την μία ο γκολκίπερ της Νιούκαστλ κατέβαζε ρολά (στο τετ-α-τετ με τον Τσιτσαρίτο), ενώ και η θεά τύχη είχε εγκαταλείψει την παρέα του Σμόλινγκ όταν στις καθυστερήσεις σημάδεψε το δοκάρι (σε κοντινή κεφαλιά του)!

Στο φινάλε, θα πρέπει να λένε και… ευχαριστώ οι γηπεδούχοι, καθώς στην εξέλιξη της φάσης, ο Τοβέν δεν βρήκε την μπάλα για… χιλιοστά (με προβολή που επιχείρησε) και δεν κατάφερε να σκοράρει, με το 0-0 να μην αλλάζει (όπως και η ψυχική ηρεμία των φίλων της Γιουνάιτεντ).

Το οφσάιντ που υποδείχθηκε στον Ρούνεϊ

inner

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο (22/08)
Μάντσεστερ Γ.-Νιόυκαστλ 0-0

Κρίσταλ Πάλας-Άστον Βίλα (17:00)
Γουέστ Χαμ-Μπόρνμουθ (17:00)
Νόριτς-Στόουκ (17:00)
Σάντερλαντ-Σουόνσι (17:00)
Λέστερ-Τότεναμ (17:00)

Κυριακή (23/08)
Γουέστ Μπρομ.-Τσέλσι (15:30)
Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι (18:00)
Γουότφορντ-Σαουθάμπτον (18:00)

Δευτέρα (24/08)
Άρσεναλ-Λίβερπουλ (22:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: