Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Μπατής: «Στόχος είναι η άνοδος στην Α1»

Για τη σπουδαία πρόκριση του Φάρου Κερατσινίου στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας και για τους στόχους της ομάδας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάριος Μπατής.

Μπατής: «Στόχος είναι η άνοδος στην Α1»

Ο γκαρντ του Φάρου, Μάριος Μπατής, μίλησε για τη συγκεκριμένη επιτυχία, τους στόχους της σεζόν, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και το ντέρμπι των «αιωνίων», στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βάιο Τσούτσικα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριος Μπατής στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βάιο Τσούτσικα

Για το πως έζησε την εικόνα του γεμάτου «κλειστού»: «Η χαρά μου είναι διπλή. Επέστρεψα στην πόλη μου, στη γειτονιά μου, στην ομάδα που μεγάλωσα και έχω αγαπήσει από παιδί. Είναι μοναδικό να το να σε πιάνουν φίλοι και παλιοί συμπαίκτες και να σου λένε ευχαριστώ. Ήταν μοναδική η εικόνα του γεμάτου κλειστού, ήταν φοβερή η ατμόσφαιρα. Όσον αφορά την πρόκριση, το χαρήκαμε όλοι».

Για το μπάσκετ στο Κερατσίνι και την προσπάθεια που γίνεται: «Το Κερατσίνι ήξερε το βόλεϊ, τώρα ήρθε η ώρα να μάθει και το μπάσκετ. Γίνεται μια προσπάθεια από 5-6 άτομα με πρώτο τον πρόεδρο τον Βαγγέλη Τσάβα και βήμα - βήμα κερδίζει τον κόσμο. Είναι μια καλή ευκαιρία να αγαπήσει ο κόσμος της πόλης το μπάσκετ. Η πρόκριση στα ημιτελικά είναι μεγάλη υπόθεση για το Κερατσίνι και φάνηκε ότι την ήθελε ο κόσμος. Είναι μια μεγάλη στιγμή. Ελπίζω να καταφέρουμε να ανέβουμε και στην Α1».
Για την επόμενη μέρα της πρόκρισης: «Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς, με το Παγκράτι την Κυριακή. Η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες και μπορούμε να προσγειωνόμαστε μετά από επιτυχία. Ξέρουμε πως να το κάνουμε. Το απολαύσαμε, το ευχαριστηθήκαμε, αλλά από σήμερα σκύβουμε το κεφάλι και αρχίζουμε τη δουλειά
».

Για τους στόχους του Φάρου και την άνοδο: «Δεν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Ο στόχος είναι η Α1. Έχει γίνει μια επένδυση σημαντική ειδικά σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές και οφείλουμε να πετύχουμε. Είναι δύσκολο, αφού μιλάμε για ένα πρωτάθλημα «μαμούθ», ένα πρωτάθλημα δύσκολο με σκληρές έδρες και δύσκολους αντιπάλους. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που εύκολα με τις προσθήκες δύο ξένων θα ήταν ανταγωνιστικές ακόμα και στην Α1. Εμείς έχουμε καλό ρόστερ και πρέπει να αποδείξουμε αυτά που περιμένει ο κόσμος. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να συνεχίσουμε έτσι».

Για το χθεσινό ντέρμπι «αιωνίων»: «Στεναχωριέμαι όταν βλέπω άδειες έδρες. Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός φάνηκε πιο έτοιμος και απελευθερωμένος από το άγχος. Ο Ολυμπιακός ήταν αγχωμένος και φάνηκε ασύνδετος. Φάνηκε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος. Έχασε εύκολα σουτ και κυριεύθηκε από άγχος. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός διάβασε καλά το παιχνίδι».

Για τους Στρόμπερι και Φελντέιν: «Ο Στρόμπερι είναι ένας πολύ καλός αμυντικός. ‘Ενα εργαλείο για κάθε προπονητή. Βάζει πάντα τον εαυτό του κάτω από την ομάδα. Ο Φελντέιν είναι αθλητικός παίκτης. Πήρε φάσεις και φάνηκε ότι ήθελε να αποδείξει πράγματα. Είναι πολύ καλός στο ένας με έναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: