Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τζόρτζεβιτς: «Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, θέλεις όλους τους τίτλους»

Δουλειά για να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια και ταμείο στο τέλος με όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους, οι στόχοι που έθεσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό.

Τζόρτζεβιτς: «Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό, θέλεις όλους τους τίτλους»
Ο Σάσα Τζόρτεβιτς έχει απόλυτη επίγνωση των υψηλών στόχων που υπάρχουν σε έναν σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός και φυσικά στόχος του είναι να τους υλοποιήσει επαναφέροντας το «τριφύλλι» στην κορυφή.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Σέρβος κόουτς στην κάμερα του esake.gr:

«Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να αρχίσουμε να παίζουμε όσο το δυνατόν συντομότερα ως ομάδα. Είναι ένας δύσκολος στόχος, γιατί είχαμε αρκετά ταξίδια στη διάρκεια της προετοιμασίας μας, αλλά οι φιλοδοξίες μας είναι να ωθήσουμε τους εαυτούς μας όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρέπει να παίξουμε για τους τίτλους. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πρέπει να διεκδικήσεις όλους τους τίτλους των διοργανώσεων που λαμβάνει μέρος η ομάδα. Κι αυτό θα επιδιώξουμε αγώνα με αγώνα μέχρι το τέλος.

Ο δρόμος για να φτάσουμε στους τίτλους είναι βήμα - βήμα, αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση να αισθανόμαστε πιο δυνατοί, να βελτιωνόμαστε ως ομάδα. Εάν έχουμε αυτή τη διαδικασία στο μυαλό μας και υπομονή, με καλή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος: «Είναι σκληρή η Α1. Υπάρχει πολύ ταλέντο και παίκτες με σπουδαίο χαρακτήρα. Όπως πάντα, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο δύσκολα της Ευρώπης. Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Έχουν δυναμώσει και βελτιωθεί και άλλες ομάδες και η απόδειξη είναι ο ευρωπαϊκός τίτλος της Εθνικής Εφήβων της Ελλάδας με κάποιους παίκτες που παίζουν στον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι αναδεικνύονται πάλι ταλέντα, κάτι που είναι σημαντικό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας θα είναι σημαντικός. Ο πιο σημαντικός αγώνας θα είναι πάντα ο επόμενος».

 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: