Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Κάνει έφεση ο Μπλάτερ για τον αποκλεισμό!!

Δεν το βάζει κάτω ο Ζεπ Μπλάτερ, ο οποίος, όπως και ο Πλατινί, κατέθεσε έφεση κατά του προσωρινής τιμωρίας του από τη FIFA.

Κάνει έφεση ο Μπλάτερ για τον αποκλεισμό
Έφεση κατά της απόφασης που του επιβλήθηκε, αποκλείοντας τον από κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο για 90 μέρες, κατέθεσε ο Ζεπ Μπλάτερ, που δεν φαίνεται να το βάζει κάτω, στο θέμα της τιμωρίας του από την επιτροπή δεοντολογίας της FIFA.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των « New York Times», οι δικηγόροι του Μπλάτερ, κατέθεσαν έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης, θεωρώντας την άδικη για τον Ελβετό. Ταυτόχρονα, διαμήνυσαν ότι ο πελάτης τους, θα καταθέσει στοιχεία στην επιτροπή δεοντολογίας της FIFA, τα οποία θα αποδεικνύουν ότι οι ενέργειες του δεν συνετέλεσαν παράβαση καθήκοντος.

Επιπλέον, έφεση κατά της απόφασης άσκησε και ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος τιμωρήθηκε για τον ίδιο λόγο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Ζεπ Μπλάτερ, Μισέλ Πλατινί, Ζερόμ Βάλκερ και Τσουνγκ - Μουννγκ Γιουν, τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για διάστημα 90 ημερών, εξαιτίας των ερευνών των εισαγγελικών αρχών τις Ελβετίας που είναι σε εξέληξη, για κακουργηματική κατασπατάληση χρημάτων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: