Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Αθώος ο Σεφολόσα!!

Πολύ ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Τάμπο Σεφολόσα, καθώς το δικαστήριο της Νέας Υόρκης τον απάλλαξε και από τις τρεις κατηγορίες για το περιστατικό που είχε λάβει χώρα τον περασμένο Απρίλιο!

Αθώος ο Σεφολόσα!
Δικαίωση και αθώωση για τον Τάμπο Σεφολόσα! Ο Ελβετός γκαρντ είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο -μαζί με τον Πέρο Άντιτς- για ένα περιστατικό που είχε λάβει χώρα έξω από νυκτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης και την Παρασκευή το δικαστήριο τον απάλλαξε και από τις τρεις κατηγορίες!

Πριν από μερικές ημέρες, είχε γίνει γνωστό πως η εισαγγελία πρότεινε μία συμβιβαστική λύση στον Σεφολόσα και τον δικηγόρο του, προτείνοντας στον Ελβετό να προσφέρει για μία ημέρα κοινωνική εργασία και να μην μπλέξει σε ανάλογα περιστατικά για έξι μήνες. Όμως, τόσο ο παίκτης των Χοκς όσο και ο συνήγορός του δεν δέχθηκαν, τονίζοντας πως θα υποστηρίξουν την αθωότητα του παίκτη στο δικαστήριο. Κάτι που τελικά έγινε, καθώς ο Σεφολόσα εν τέλει δικαιώθηκε.

Οι τρεις κατηγορίες, οι οποίες βάραιναν τον Ελβετό ήταν αντίσταση κατά της αρχής, παρεμπόδιση των οργάνων και άσχημη συμπεριφορά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: