Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Βρέθηκε σετ με μαχαιροπίρουνα στο γήπεδο της Ρότσντεϊλ!!

Η ανακοίνωση/αγγελία μέσω Twitter της Μπράντφορντ, μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι ακόμα θα δούμε στους αγωνιστικούς χώρους.

Βρέθηκε σετ με μαχαιροπίρουνα στο γήπεδο της Ρότσντεϊλ!
«Φίλαθλοι, μην πετάτε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο! Θα τιμωρηθεί η ομάδα μας!» είναι οι δύο προτάσεις που έχουμε ακούσει πάμπολλες φορές στα ελληνικά γήπεδα. Άλλες τόσες έχουμε δει να εκτοξεύονται κινητά, πατερίτσες, αναψυκτικά, νιπτήρες και ο,τι άλλο βρεθεί στα χέρια του Έλληνα οπαδού. Λίγο έως πολύ τα έχουμε συνηθίσει.

Στην Αγγλία όμως το επίπεδο είναι πολύ ανώτερο, τόσο αγωνιστικά όσο και οπαδικά. Στο γήπεδο της Ρότσντέιλ, μετά το ματς με την Μπράντφορντ, βρέθηκε σετ μαχαιροπίρουνα (!) και φυσικά οι υπεύθυνοι φρόντισαν να το γυρίσουν στον ιδιοκτήτη τους.

Στον επίσημο λογαριασμό της Μπράντφορντ στο Twitter, ανέβηκε η εξής ανάρτηση: «Προς όλους τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν το περασμένο Σάββατο στο Σπότλαντ: μήπως αφήσατε ένα σετ μαχαιροπίρουνα στο γήπεδο;»




Για να συνεχίσει: «Αν όντως συνέβη, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας βοηθήσουμε να πάρετε πίσω το σετ».




Και το ερώτημα «Πώς στο καλό βρέθηκαν τα μαχαιροπίρουνα στο γήπεδο;» θα μείνει για πάντα αναπάντητο… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: