Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

«Προβάδισμα η Ντιναμό με Ολυμπιακό»

Συνέντευξη παραχώρησε σε μέσο της Κροατίας, ο Ιγκορ Τούντορ εκμεταλλευόμενος την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε εκτενώς σε θέματα του «Δικεφάλου» ενώ ρωτήθηκε και για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League.


Συγκεκριμένα ανέφερε:


Για τον Ολυμπιακό: "Eίναι μία ομάδα με καλή φυσική κατάσταση και ποδοσφαιριστές με μεγάλο ανάστημα, αλλά υπάρχουν και παίκτες που μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Αν τον συγκρίνω με την Ντιναμό, μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με ποιότητα, αλλά όχι τόσο καλύτερους από αυτούς της Ντιναμό, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει προβάδισμα. Είναι δύσκολη η σύγκριση, ίσως η Ντιναμό έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, με δεδομένο ότι έχει πιο ποιοτικούς παίκτες".


Για τον Μπερμπάτοφ: "Εγώ και ο Ντίμιταρ έχουμε υπάρξει αντίπαλοι στο παρελθόν. Αλλά είναι μέρος της δουλειάς του προπονητή και αυτό. Ειδικά όταν είσαι νέος προπονητής, αργά ή γρήγορα θα τύχει να συνεργαστείς με τέτοιου είδους παίκτες. Είναι μία ιδιαίτερη σχέση, η οποία πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό".


Για την πρώην ομάδα του, τη Χάιντουκ: "Συγχαίρω τον προπονητή, Μπούριτς. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνει, ξέρω πολύ καλά ότι η Χάιντουκ είναι πολύ κοντά στην Ντιναμό. Πρέπει να έχει υπομονή. Θεού θέλοντος, ίσως μπορέσει να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο, κάτι που θα είναι πολύ ωραίο για τη Χάιντουκ".
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: