Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Εν αναμονή... περισσοτέρων!!


Ατομικά προπονήθηκαν και την Παρασκευή Εσιέν και Βέμερ, ενώ ο Ταυλαρίδης έκανε αποφόρτιση. Με… επιστροφές μετά το διήμερο ρεπό οι «πράσινοι».

Εν αναμονή... περισσοτέρων
Τα ίδια ονόματα είχε και την Παρασκευή το απουσιολόγιο του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Μικαέλ Εσιέν και ο Γιενς Βέμερ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ μόνος του προπονήθηκε και ο Κωνσταντίνος Κότσαρης. Ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Ξάνθη, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα πλέον, έκανε και πάλι αποφόρτιση.

Χωρίς τους διεθνείς και με τα γνωστά προβλήματα η σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού», ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε μετά το αρχικό ζέσταμα με μπάλα, «κορόιδο», παιχνίδια μετάβασης και πιεστικά παιχνίδια με περιορισμούς.

Ακολουθεί διήμερο ρεπό και ο Γιάννης Αναστασίου, πέραν των επιστροφών των ποδοσφαιριστών που λείπουν λόγω εθνικών ομάδων, ευελπιστεί σε να δει να τίθενται στη διάθεση του και οι τραυματίες. Ειδικά, ο Μικαέλ Εσιέν έχει βάλει ο στόχος να κάνει το ντεμπούτο του στο επόμενο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ (19/10, 17:15).

Εσιέν και Βέμερ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ ο Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά και ο Ταυλαρίδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: