Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Το «καλωσόρισμα» του Κλοπ!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι πρώτες δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λίβερπουλ. «Να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι», το μήνυμα προς τους οπαδούς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ που έδειξαν πίστη σε εμένα και το επιτελείο μου και μας προσέφεραν αυτή τη σπουδαία ευκαιρία. Μου παρουσίασαν μία ανοιχτή σκέψη και μοιράστηκα τις φιλοδοξίες τους και τον τρόπο δουλειάς»
«Είμαι ενθουσιασμένος για την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε και θέλω να ξεκινήσουμε τη δουλειά. Να περάσουμε τις ιδέες μας και τον τρόπο δουλειάς σε αυτήν την ομάδα. Είναι ένα ταλαντούχο σύνολο παικτών και υπάρχει ακόμα δρόμος τη φετινή σεζόν»
«Η νίκη είναι σημαντική, αλλά εξίσου είναι και το πως νικάς και πως παίζεις. Πιστεύω σε μία φιλοσοφία παιχνιδιού που είναι πολύ συναισθηματική, πολύ γρήγορη και πολύ δυνατή. Οι ομάδες μου πρέπει να παίζουμε με τέρμα το γκάζι και αν φτάνουμε στα όρια σε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό να έχεις μια φιλοσοφία που ταιριάζει σε εσένα, στον σύλλογο και σου δίνει μία ξεκάθαρη κατεύθυνση. Τακτική φυσικά, αλλά τακτική με μεγάλη καρδιά»
«Η Λίβερπουλ έχει απίστευτους ομάδες και το Άνφιλντ είναι μία παγκοσμίως γνωστή έδρα, με μία απίστευτη ατμόσφαιρα. Θέλω να φτιάξω μία σπουδαία σχέση με αυτούς τους οπαδούς και να τους δώσω στιγμές για να χαίρονται. Ελπίζω να βγάλω την ενέργεια που έχουν, κάνοντας μαζί αυτό το ταξίδι».
*Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: