Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Βεργίνης: «Στόχος τα πλέι οφ»

Μια θέση στα πλέι οφ είναι ο στόχος του Απόλλωνα, όπως τόνισε ο Δημήτρης Βεργίνης ενόψει της πρεμιέρας της Basket League, ενώ σχολίασε και την παρουσία του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων.

Βεργίνης: «Στόχος τα πλέι οφ»

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα από τη μακρινή Σεούλ, όπου βρίσκομαι με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων με αφορμή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα, καθώς από τη μία εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μία πολύ μεγάλη διοργάνωση, από την άλλη όμως, το πρωτάθλημα της Basket League ξεκινά και εγώ δεν θα μπορέσω να είμαι στη διάθεση του προπονητή μου, Θανάση Παπαχατζή για το πρώτο πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο το Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Την προσεχή εβδομάδα όμως, επιστρέφω προκειμένω να ενσωματωθώ και πάλι στον Απόλλων CARNA και να είμαι διαθέσιμος για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Το φετινό πρωτάθλημα το περιμένω ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρουμε και πάλι θέαμα υψηλού επιπέδου, κρατώντας αμείωτο μέχρι τέλους το ενδιαφέρον των φιλάθλων του μπάσκετ.

Σ’ ότι αφορά στους προσωπικούς μου στόχους είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τους στόχους του Απόλλωνα CARNA καθώς φέτος αγωνίζομαι σε μια ομάδα που έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο με σκοπό να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να καταφέρουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Ζητούμενο για εμάς είναι να έχουμε διάρκεια και να μπορέσουμε να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό πρόσημο.

Εν όψει του παιχνιδιού στο Ρέθυμνο, θέλω να πω ότι σίγουρα κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταπαξέλθουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης. Γνωρίζω ότι παίζουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ομάδα η οποία είναι πλήρης σ’ όλες τις θέσεις και θα πρέπει να μην της επιτρέψουμε σε κανένα σημείο να επιβάλει το ρυθμό της. Η άμυνά μας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, ενώ και επιθετικά θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να είμαστε κοντά στο σκορ και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου καλή επιτυχία και φυσικά σε όλους καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: