Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Γιαννόπουλος: «Καλή σεζόν και υγεία»

Με ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα blog, ο Χάρης Γιαννόπουλος γράφει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη σεζόν που αρχίζει και βρίσκει το Ρέθυμνο να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας.

Γιαννόπουλος: «Καλή σεζόν και υγεία»
Αναλυτικά, όσα έγραψε ο 26χρονος φόργουορντ:

«Πως να ξεκινήσω; Για ποιο θέμα να γράψω; Για τους στόχους της νέας μου ομάδας; Για την νικηφόρα πρεμιέρα που θέλουμε πολύ εγώ και οι συμπαίκτες μου; Για το πανέμορφο Ρέθυμνο; Κι αλλά πολλά παρόμοια ερωτήματα βασάνιζαν το μυαλό μου… Πιστεύω και πολλών ακόμα που τους έχει ζητηθεί κάτι παρόμοιο. Ο λόγος είναι επειδή δεν θέλω να γράψω κάτι κοινότυπο, κάτι που έχει γραφτεί εκατοντάδες φορές στο παρελθόν. Όπως για παράδειγμα όλες οι απαντήσεις που δίνονται από τους επαγγελματίες αθλητές, εκτός του μεγάλου Ζλάταν και μερικών ακόμα. Δεν τους κατηγορώ, πως θα μπορούσα άλλωστε αφού κι εγώ το έχω κάνει παρά πολλές φορές. Είναι η φύση του επαγγέλματος όμως αυτή, δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από το μοτίβο των απαντήσεων.

Όλοι θέλουν να διαβάζουν για τη χημεία της ομάδος, είμαστε μια παρέα έξω από το γήπεδο κι αυτό βγαίνει και μέσα στο παρκέ κι άλλες τέτοιες κλισέ ατάκες που κάθε φορά που ξεστομίζω κάτι τέτοιο, οι φίλοι μου με φωνάζουν «ξύλινο». Ε, λοιπόν αυτό το μπλογκ θα προσπαθήσω να μην είναι κοινότυπο και βαρετό. Καλή σεζόν κι υγεία πάνω απ' όλα (κλισέ;;)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: