Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Κλοπ: «Η μεγαλύτερη πρόκληση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο»

Η εποχή Κλοπ στη Λίβερπουλ ξεκίνησε και ο Γερμανός προπονητής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο ίδιος θεωρεί τη νέα του δουλειά, ως τη μεγαλύτερη πρόκληση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Κλοπ: «Η μεγαλύτερη πρόκληση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο»

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι τα εύκολα δεν του άρεσαν ποτέ, ενώ χαρακτηρίζει ως τεράστια πρόκληση την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λίβερπουλ.

Παράλληλα, με το δικό του μοναδικό τρόπο, δήλωσε πως πριν αλλάξει οτιδήποτε, θα πρέπει πρώτα να το ακούσει, να το αισθανθεί και να το σκεφτεί.

«Ποτέ δεν μου άρεσαν τα εύκολα. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν με αγχώνει. Δεν είναι καταστροφικό το να βρισκόμαστε 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και ξέρω τι πρέπει να πως στους ποδοσφαιριστές μου» σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε...

« Η Λίβερπουλ ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θα προσαρμοστώ εύκολα γιατί ξέρω καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο. Η εμπειρία μου μου λέει, ότι πρώτα πρέπει να ακούσω, να νιώσω και να σκεφτώ τι θα πρέπει να αλλάξει. Αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο ως κάτι απλό. Πρέπει να προσφέρεις χαρά στον κόσμο. Για αυτό έρχεται στο γήπεδο. Δεν είμαστε γιατροί για να σώζουμε ζωές, αλλά πρέπει να κάνουμε τους οπαδούς να ξεχνούν τα προβλήματα τους κατά τη διάρκεια του ματς... Βιώνω μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Ζω ένα όνειρο», δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: