Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

«Περιμένουμε τον Ιβάν Σαββίδη»

Ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος μίλησε στον Arena fm για το θέμα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην περιοχή:
«Το θέμα είναι βαλτωμένο. Δεν έχουμε καμιά επίσημη εξέλιξη στο θέμα. Ο Δήμος Θέρμης είναι έτοιμος, το θεσμικό πλαίσιο το αλλάξαμε με νόμο, τώρα επαφίεται μόνο στους ενδιαφερόμενους. Δεν έχει γίνει τίποτε καινούργιο. Περιμένουμε τον Ιβάν Σαββίδη.
Η συζήτηση που είχαμε με τον κύριο Αγγελίδη, ήταν να περιμένουμε.
Αν δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος τι διαγωνισμό να κάνεις, αν είναι άκαρπος. Κι αν είναι άκαρπος, αλλάζουν οι όροι μετά προς το χειρότερο.
Έχουν κάνει και προμελέτη από τον ΠΑΟΚ. Τις έχουν χωροθετήσει και τις προσβάσεις και τα πάντα. Ότι θέλει να κάνει το έχει τοποθετήσει μέσα στο σχέδιο. Όλα είναι εξασφαλισμένα, όροι χρήσεις, συντελεστές δόμησης, τα πάντα. Είμαστε σε αναμονή όπως και όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.
Για να κατασκευαστεί, σε ενάμιση χρόνο θα είναι όλο τελειωμένο.
Το κολυμβητήριο θα το κάνει ο δήμος με τα χρήματα που θα πάρει. Έχουμε κρατήσει χώρο και για μας. Δίπλα στο γήπεδο των Ταγαράδων θα γίνει
ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΗ

Το ενδιαφέρον του κυρίου Κάλας δεν ήταν στην ουσία ενδιαφέρον. Με πήρε απλά τηλέφωνο από την Αμερική. Με ρώτησε αν η έκταση είναι διαθέσιμη και αν μπορούσε στη δημοπρασία να συμμετέχει κι άλλος και του είπε είναι διεθνής δημοπρασία και μπορείτε. Απλώς με ρώτησε.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: