Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Λέκο: «50-50 οι πιθανότητες με ΑΕΚ»


Λέκο: «50-50 οι πιθανότητες με ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της παίζει καλό ποδόσφαιρο, όπως δήλωσε ο Ιβάν Λέκο (βοηθός του Τούντορ στον ΠΑΟΚ) και τόνισε ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για τις δύο ομάδες.


ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να φτάσουν στη νίκη αύριο στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ, Ιβάν Λέκο, ο οποίος παραδέχθηκε πως η «Ένωση» με τον Πογέτ στον πάγκο της αποδίδει καλό ποδόσφαριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Κροάτη τεχνικού στη Nova

Για το δίδαγμα του αγώνα με την Ξάνθη: «Το μάθημα ήταν ότι κόντρα σε μία επιθετική ομάδα με μεγάλο κίνητρο για να πάρει το αποτέλεσμα, θα πρέπει αντιδράσουμε και εμείς με εξίσου μεγάλη επιθετικότητα. Δεν το είδαμε με την Ξάνθη. Έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα, δεν τα καταφέραμε. Και αν το δούμε στο τέλος, ίσως το 1-1 είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, γιατί και η Ξάνθη είχε τις δικές της ευκαιρίες και εμείς τις δικές μας. Πρέπει να κάνουμε την ανάλυση τι πήγε στραβά, να γίνουμε πιο επιθετικοί, πιο γρήγοροι. Θεωρώ ότι είμαστε σε μία καλή περίοδο γιατί δεν έχουμε χάσει στο πρωτάθλημα εδώ και τρεις μήνες. Οπότε θα πρέπει να αναλύσουμε τι κάναμε, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο ματς».

Για την επιλογή να παίξει αριστερό εξτρέμ με την Ξάνθη ο Σάμπο: «Ο Ροντρίγκες προερχόταν από τραυματισμό, ο Μακ ήταν τραυματίας και ο Ζάιρο είχε παιχνίδια ανά τρεις μέρες, πολύ έντονα. Έτσι η ιδέα ήταν να παίξει ο Σάμπο αριστερά, καθώς στα άκρα παίζει και στην εθνική Σλοβακίας. Γενικά δεν θέλουμε να αλλάζουν θέσεις οι παίκτες. Θέλουμε τους καλύτερους σε κάθε θέση, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε και το υλικό, έχουμε πέντε συνεχόμενα ματς. Και ο καθένας θα έχει την ευκαιρία του να μπει στο γήπεδο και να δείξει την αξία του».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Έχουμε δει τα τελευταία ματς της ΑΕΚ με τον νέο προπονητή. Είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, κερδίζουν. Έχουν αρκετή ποιότητα. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στη δική μας ομάδα. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας και σε τέτοιες αναμετρήσεις οι πιθανότητες είναι 50-50».

Δεν υπάρχουν σχόλια: