Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Επική ανατροπή η Ανόρθωση!! (video)


Επική ανατροπή η Ανόρθωση (video)

Τρομερή ανατροπή! Η Ανόρθωση βρέθηκε με δύο γκολ στην… πλάτη και παίκτη λιγότερο, όμως γύρισε το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με πέναλτι στην εκπνοή κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, 3-2.

Ζήλεψαν την Premier League στην Κύπρο! Η Ανόρθωση με φοβερή ανατροπή γύρισε το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κι επικράτησε 3-2 κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, στο ματς που άνοιξε την 20η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να αγκαλιάζουν τη νίκη από νωρίς. Μόλις στο 14ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Άλεξ ντα Σίλβα, στο 50’ απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Γκάμπριελ και με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (60’) διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρη στην στραβοκλωτσιά του Χόλγκερσον.

Το 2-0 ήταν… βαρύ όμως όχι και ασήκωτο για τους παίκτες του Πάους, που ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους στο 67’, όταν ο Χόλγκερσον πήρε το… αίμα τους πίσω και τους ξαναέβαλε στο ματς. Στο 75’ ο Λαΐφης έφερε τα πάνω κάτω όταν έκανε το 2-2 και στην… εκπνοή ο Πελέ με εκτέλεση πέναλτι (90+4’) ολοκλήρωσε την επική ανατροπή.

Έτσι, η Ανόρθωση ανέβηκε στην κορυφή, όπου ισοβαθμεί μαζί με την ΑΕΚ (παίζει την Κυριακή με τη Νέα Σαλαμίνα) στους 45 βαθμούς. Αντίθετα, ο Απόλλωνας, που έχασε τη… Γη κάτω από τα πόδια του έμεινε στην 4η με 37.



Η 20η αγωνιστική:

Σάββατο 23/01

Ανόρθωση – Απόλλων Λεμεσού 3-2

Ομόνοια – Ερμής Αραδίππου
Εθνικός Άχνας – Πάφος
Ε.Ν Παραλιμνίου-Άρης Λεμεσού
Κυριακή 24/01
Α.Ε Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ
Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ

Δευτέρα 25/01
Δόξα Κατωκοπιάς – Αγία Νάπα
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: