Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Πρίφτης: «Χρειαζόμαστε νίκη για ψυχολογία»


Πρίφτης: «Χρειαζόμαστε νίκη για ψυχολογία»

Την επιστροφή του Άρη στις νίκες κόντρα στον Αρκαδικό ως επιτακτική ανάγκη χαρακτήρισε ο Δημήτρης Πριφτης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως χρειάζεται να ανέβει η ψυχολογία της ομάδες μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, όμως ζήτησε το σεβασμό στον αντίπαλο, ο οποίος έχει ανέβει στους τελευταίους αγώνες.

Αναλυτικά: «Μετά από ένα σερί εκτός έδρας αγώνων, επιστρέφουμε στο ‘Nick Galis Hall’ για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό. Μετά από τα τελευταία αποτελέσματα, η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη για μας, ώστε να ανακάμψουμε αγωνιστικά και ψυχολογικά, ενόψει της εξίσου δύσκολης συνέχειας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.

Όπως πάντα, πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Ο Αρκαδικός έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του, σε σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου και εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Στα αγωνιστικά, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία την Παρασκευή. Ο Ουότερς, ο οποίος αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό αγκώνα στο ματς κόντρα στην Άλμπα, ‘έβγαλε’ όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και θα βρίσκεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: