Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Με Εβαντζελίστα και... λαό ο Παναθηναϊκός!


Με Εβαντζελίστα και... λαό ο Παναθηναϊκός

Όπως αναμενόταν, ο Λούκα Εβαντζελίστα συμπεριλήφθη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Λεβαδειακό, όπου ο κόσμος του τριφυλλιού αναμένεται να κάνει... απόβαση.

Με το... καλημέρα στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ο Λούκα Εβαντζελίστα. Όπως αναμενόταν, ο Βραζιλιάνος χαφ βρίσκεται στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να πάρει και χρόνο συμμετοχής από τον τεχνικό του τριφυλλιού, δείγμα του ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παρά την σχετικά αγωνιστική απραξία.

Εκτός είναι οι γνωστοί Σάντσεθ και Μαμούτε, λόγω τραυματισμών, όπως και οι Βέμερ, Χουχούμης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός... δεν θα είναι μόνος του στην Βοιωτία. Κι αυτό γιατί αναμένονται στις εξέδρες περίπου 1.500-2000 οπαδοί του, οι οποίοι πλην της προσπάθειας να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη, θα διαμαρτυρηθούν έντονα κατά του Σταύρου Κοντονή και της Κυβέρνησης μετά την απόφαση για λουκέτο στη Θύρα 13.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Μέστο, Πράνιτς, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Μπουμάλ, Καλτσάς και Πέτριτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: