Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ο Σταλόνε θα υποδυόταν τον Σένα!!


Ο Σταλόνε θα υποδυόταν τον Σένα

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι είχε καλές σχέσεις και συχνά επικοινωνία με τον Σένα ο οποίος του είχε ζητήσει να τον υποδυθεί στην ταινία η οποία θα είχε ο θέμα της ζωή του.

Ο Αϊρτον Σένα είχε επιλέξει τον ηθοποιό που θα ήθελε να δει στην μεγάλη οθόνη να τον υποδύεται σε μια ταινία που θα είχε ως «θέμα» τη ζωή του. Ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός; Ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

«Ο Άιρτον ήταν ένας από τους καλύτερους πιλότους όλων των εποχών και ήθελε να «παίξω» εγώ στην βιογραφική του ταινία», τόνισε ο Σιλβέστερ Σταλόνε κρατώντας στα χέρια του ένα κράνος του βραζιλιάνου, το οποίο του το είχε δώσει ο ίδιος ο Σένα.

«Μιλούσαμε πριν πολλά χρόνια στο τηλέφωνο και θυμάμαι να μου λέει: ‘’Νομίζω ότι θα ήταν πάρα πολύ καλό. Μου αρέσουν οι ταινίες σου’’, μου είπε και εγώ τον ευχαρίστησα. Μιλούσαμε πολλές φορές στο τηλέφωνο. Μου είχε πει: ‘’Άσε με να σου δείξω τα χρώματα. Είναι σαν αυτά που έχει ο Ρόκι. Έτσι μου έστειλε ένα κράνος. Φυσικά και δεν είχα δει ποτέ ένα κράνος σαν και αυτό. Και τότε, δυστυχώς πέθανε σε αυτό το δυστύχημα. Μετά από αυτό αποφάσισα ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω την ταινία του. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο», εξομολογήθηκε ο Σταλόνε.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: