Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Άγριο «κράξιμο» Ντόρσεϊ σε Γαλατά!!!


Άγριο «κράξιμο» Ντόρσεϊ σε Γαλατά!

Ο Τζόι Ντόρσεϊ έκανε άνω-κάτω τη Γαλατά κατηγορώντας ότι τον καλούσαν να πάει στις προπονήσεις, ενώ είχε τη γρίπη των χοίρων και ήταν σε κάκιστη κατάσταση. Δείτε τι έγραψε στο Instagram.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ κατηγόρησε ανοιχτά τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ πως τον υποχρέωναν να πάει στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας παρότι τις τελευταίες ημέρες είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Είμαι στο νοσοκομείο τις τελευταίες τρεις μέρες με τη γρίπη των χοίρων εδώ στην Τουρκία. Ενιωσα σαν να πεθαίνω. Εδώ δεν κάνουν εμβόλια για τη γρίπη και έχασα 3,5 κιλά. Ευχαριστώ τον Θεό γιατί οι γιατροί με κράτησαν στο νοσοκομείο επειδή η ομάδα ήθελε να προπονηθώ, ενώ πάλευα με αυτή τη γρίπη και σχεδόν λιποθύμησα στο παρκέ πριν έρθω στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τελικά με άφησαν να πάω σπίτι μου για να προσπαθήσω να γίνω καλά και να επιστρέψω γρήγορα και να παίξω στο All Star Game για τους φιλάθλους που θέλουν να με δουν. Σε ευχαριστώ Θεέ που με βοήθησες να παλέψω με αυτή τη γρίπη των χοίρων», έγραψε στο Instagram.

Μάλιστα ο Αμερικανός άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού δεν έμεινε εκεί, αλλά «μπλόκαρε» τα μέλη της Γαλατάσαραϊ για να μην μπορούν να τον ακολουθούν στο Instagram. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: