Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Μπαίνει στο αεροπλάνο ο παικταράς για τον Αστέρα!!


Μπαίνει στο αεροπλάνο ο παικταράς για τον Αστέρα

Ο Κριστιάν Μανουέλ Τσάβες είναι το μεταγραφικό μπαμ που ετοίμαζε ο Αστέρας. Ο 29χρονος έπαιξε για 8 χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς, και ανήκει στη Λανούς.

Ο Κριστιάν Μανουέλ Τσάβες είναι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται να κάνει το «μπαμ» της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αυτό που προκύπτει τις τελευταίες ώρες από την Αργεντινή είναι ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο και ο 30χρονος εξτρέμ αναμένεται το αργότερο μέχρι την Τρίτη στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, οι Αρκάδες τηρούν σιγή ιχθύος για την υπόθεση του Αργεντινού άσου.

Ο Τσάβες έχει σπουδαία καριέρα στη Λατινική Αμερική, όντας βασικό στέλεχος για χρόνια στην Μπόκα Τζούνιορς (από το 2005 μέχρι το 2013 είχε 132 συμμετοχές και είχε πετύχει 11 γκολ), ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην Λανούς (25 ματς, 1 γκολ), την Εσπανιόλα (28 συμμετοχές) και Άρσεναλ Σαραντί (11 αγώες). Επίσης, είναι τέσσερις φορές διεθνής και έχει σκοράρει μία φορά με το εθνόσημο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο περίπου χρόνια ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για τον Αργεντινό εξτρέμ, όμως οι συζητήσεις δεν είχε θετική κατάληξη. Πλέον απομένει να φανεί αν θα καταφέρει ο Αστέρας να συμφωνήσει στους όρους της συνεργασίας του με τον Κριστιάν Μανουέλ Τσάβες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: