Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Μια νέα αρχή με γκολ και θέαμα!


Μια νέα αρχή με γκολ και θέαμα

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη. «Βλέπει» ενδεκάδα ο Ζντιέλαρ, από την αρχή και ο Φορτούνης.

Το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, ύστερα από 17 αγώνες που οι Πειραιώτες έσπασαν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα διατηρεί ακόμα το αήττητο σερί της και θέλει να το κρατήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα απαιτητικό πρόγραμμα, αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα με την Skoda Ξάνθη στο Καραϊσκάκη (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει τον Μιλιβόγεβιτς και τον Καμπιάσο, κάτι που σημαίνει πως θα επιλέξει άλλα πρόσωπα για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Δεν θα προχωρήσει όμως γενικότερα σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα για τους Ακρίτες. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μποτία και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ζντιέλαρ με τον Κασάμι, με τους Ντουρμάζ και Πάρντο στα πλάγια.

Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Ιντέγε θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τσόρι, Κολοβός, Μανιάτης, Πουλίδο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας. Εκτός είναι οι Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς και Ερνάνι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: