Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Με τους «νέους» ο Ατρόμητος!!

Με τον Τραϊανό Δέλλα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Κεϊτά, Παπαδόπουλος, Γροντής), ο Ατρόμητος πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τους «νέους» ο Ατρόμητος!Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το πολύ κρίσιμο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τραϊανό Δέλλα να συμπεριλαμβάνει και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου.

Πολ Κεϊτά, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Γροντής βρίσκονται στην εικοσαμελή αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός των Περιστεριωτών, με τους δύο πρώτους μάλιστα να διεκδικούν και θέση στο βασικό σχήμα.

Εκτός έμειναν οι Λε Ταλέκ (τραυματίας), Παντελής Θεολόγου (λόγοι τακτικής) και φυσικά οι Μαρσελίνιο και Μπόρισλαβ Στόιτσεφ που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κούρος, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Παπαδόπουλος, Γροντής, Κεϊτά, Γκαρσία, Μπρίτο, Μίλος Στόιτσεφ, Ναπολεόνι, Λημνιός, Μπαστακός, Ούμπιντες, Μπάλλας.

Η αποστολή γευμάτισε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

* Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες Κ20 και Κ15 του Ατρόμητου για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα. Ο Ατρόμητος Κ20 επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Ρουφ με γκολ του Κωστούλα στο 35’ με κεφαλιά. Ο Ατρόμητος Κ15 επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στο γήπεδο Βριλησσίων με γκολ του Σκαραμάγκου στο 31’ με κεφαλιά. Αύριο ο Ατρόμητος Κ17 θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό (12:00) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: