Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΟΠ στον Πανιώνιο από Μπαντή και δοκάρια!

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει ένα τέρμα αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Μπαντή και στα… δοκάρια και το τελικό 0-0 πρέπει να αφήνει ικανοποιημένο τον Αστέρα Τρίπολης.

ΣΤΟΠ στον Πανιώνιο από Μπαντή και δοκάριαΟ Πανιώνιος ξεκίνησε με... φόρα, είχε δύο δοκάρια και ένα χαμένο τετ-α-τετ, το οποίο «έβγαλε» ο Μπαντής, στο πρώτο πεντάλεπτο, ενώ είχε τρεις ακόμη μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει ένα τέρμα με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης να δηλώνει «παρών» και να γίνεται ήρωας για την ομάδα του στο 0-0 και στον πόντο που πήραν οι Αρκάδες στη Νέα Σμύρνη.

Το ματς


Μόνο μια ομάδα υπήρχε το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και δημιούργησε στα πρώτα 5 λεπτά τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, στο 3’, η σέντρα-σουτ του Βλάχου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 5’ αρχικά ο Ανσαριφάρντ δεν κατάφερε να νικήσειμε προβολή τον Μπαντή έπειτα από τραγικό γύρισμα του Γκοϊάν, ενώ λίγα δεύτερα αργότερα, το σουτ του Μασούρα από τα όρια της περιοχής σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και πίεζαν για το γκολ. Δεν κατάφεραν να το πετύχουν, όμως, μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ούτε με το τρομερό σουτ του Οικονόμου (στο 17’) από μακρινή απόσταση που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπαντής, ενώ ο Ανσαριφάρντ τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το σλάλομ και το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Μέχρι την ανάπαυλα, ο Αστέρας είχε μόλις μια τελική, αλλά το μακρινό σουτ του Φούντα μπλόκαρε εύκολα ο Διούδης.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά, προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Διούδη, αλλά δεν έβρισκε χώρους για να το κάνει αυτό και πέραν ενός βολέ του Στανισάβλιεβιτς που πέρασε λίγο άουτ δεν έκανε κάποια άλλη αξιοσημείωτη ευκαιρία. Αντιθέτως, στο 65’ ο Πανιώνιος άγγιξε το 1-0 αλλά έπεσε και πάλι πάνω στον Μπαντή.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου και έψαχναν τη μία στιγμή που θα έκρινε το ματς, ωστόσο αμφότεροι δεν την βρήκαν. Κάπως έτσι, το τελικό 0-0 αφήνει μια πικρή γεύση στον Πανιώνιο που ήταν καλύτερος και είχε περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, αλλά Μπαντής και δοκάρια του έβαλαν… στοπ.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Καραμάνος, Μπακασέτας(87’ Χαλκιαδάκης), Μασούρας (73’ Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ (90'+2' Καθάριος).

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Βιγιάλμπα.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γιαννούλης, Αλόκο, Γκοϊάν, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Φούντας (44’ Λανθαρότε), Μπερτόλιο (70’ Νίκο Φερνάντες), Στανισάβλιεβιτς (80’ Ιγκλέσιας), Γιάννου.

Στον πάγκο:
Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Σανκαρέ, Παντελιάδης.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: