Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Γιατί το έληξες ρε άνθρωπε;


Γιατί το έληξες ρε άνθρωπε;

Στο ματς της χρονιάς, η Νόριτς προηγήθηκε 3-1, η Λίβερπουλ το γύρισε σε 4-3, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90+2' αλλά ο Λαλάνα στο 90'+5' έκανε το 5-4 και χάρισε μυθικό τρίποντο στους «Reds»!


Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Πρέμιερ Λιγκ!!! Στο ματς της χρονιάς, η Λίβερπουλ επικράτησε με το τρομερό 5-4 μέσα στην έδρα της Νόριτς, με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ νωρίτερα είχε κάνει ανατροπή από 3-1 σε 4-3, με τους γηπεδούχους να έχουν ισοφαρίσει σε 4-4 στο 90'+2'.

Τίποτα δεν προμήνυε πριν την έναρξη του αγώνα ότι θα παρακολουθήσει κανείς το καλύτερο ματς της χρονιάς. Και όσοι δεν το είδαν θα πρέπει πραγματικά να λυπούνται που έχασαν τέτοιο υπερθέαμα. Η Λίβερπουλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Φιρμίνο. Ωστόσο, η Νόριτς εκμεταλλεύθηκε την πολύ κακή απόδοση των φιλοξενουμένων και με σκόρερ τους Μποκανί (29'), Νέισμιθ (41'), Χούλαχαν (54' πέναλτι) όχι μόνο έκαναν την ανατροπή, αλλά προηγήθηκαν με 3-1 και έδειχναν να «κλειδώνουν» τη νίκη.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, όμως, έδειξε ότι με τον Γερμανό στον πάγκο δεν θα παρατάει κανένα ματς. Σε ένα εκρηκτικό εικοσάλεπτο, πέτυχε τρία τέρματα και έκανα μια απίστευτη ανατροπή. Αρχικά μειώνοντας με γκολ του Χέντερσον (55'), στη συνέχεια ισοφαρίζοντας με τον Φιρμίνο (63') και λίγο αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Μίλνερ (75').

Τα «καναρίνια», όμως, χάλασαν προς το παρόν την... γιορτή της Λίβερπουλ, αφού ο Μπασόνγκ στο 90'+2' ισοφάρισε, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν ξέφρενα την διαφαινόμενη ισοπαλία. Ο Λαλάνα, όμως, είχε άλλη γνώμη, καθώς στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρουντ, έβγαλε τη φανέλα στους πανηγυρισμούς και έτρεξε στην αγκαλιά του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος «τρελάθηκε» και μπήκε μέσα στο γήπεδο, για να πανηγυρίσει με τους ποδοσφαιριστές του.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: